Szolgáltatások

Kérje ajánlatunk!

360°-os virtuális túra

A képek, videók helyett az érdeklődők interaktív módon tekinthetik meg, és járhatják körbe ingatlanját, üzletét, telephelyét. A virtuális túra beágyazható weboldalakba, egyszerűen megosztható másokkal, vagy bemutatható bármilyen eszközön.

Google Street View integráció

A virtuális túra integrálható a Google Maps-el is, így ha valaki a térképet böngészve talál rá az üzletére, akkor könnyedén be is “léphet” az ajtón, és körülnézhet, hogy mi vár rá ott a valódi látogatás alkalmával.

Tárhelyszolgáltatás a nap 24 órájában

A virtuális túra elkészülése után egy linket adunk át, ahol a nap 24 órájában elérhető lesz a vendégek számára a szolgáltatás. Ezzel eredményesen népszerűsítheti vállalkozását, online mutathatja be üzletét, és szerhet több ügyfelet.

Kinek ajánljuk a szolgáltatásaink?

Konditermek

Konditerem választás előtt ma már mindenki körülnéz az interneten és szeretné tudni, hogy mi vár rá az adott helyen. Ebben segít a weboldalon elhelyezett virtuális túra!

Szállodák, apatmanok

A hotel- és szállástulajdonosok vonzóbbá tehetik épületeiket a szállóvendégek számára, és bemutathatják szobáikat weboldalaikon egy virtuális sétával.

Éttermek

Egy hétköznapi vacsoraválasztásnál is fontos lehet a vendég számára, hogy körülnézhessen az étteremben, egy rendezvény szervezésénél pedig döntő lehet, hogy a szervezőnek nem kell személyesen feltérképeznie a helyszínt.

Ingatlanosok

Az ingatlanok terén a technológia már bizonyította hatékonyságát külföldön. Az ügynökök online is képesek az ingatlanokat megmutatni, amivel időt takaríthatnak meg, és növelhetik hatékonyságukat.

Szabadidőközpontok

A szabadidőközpontok is abba a kategóriába tartoznak, amelyet a vendégek szeretnének látni mielőtt ellátogatnak az adott helyre. A 360°-os képek tökéletes eszközök erre a célra.

Vállalkozók, tulajdonosok

Legyen szó fodrászatról, kozmetikáról vagy bármilyen szolgáltatásról a 360°-os képek megbízhatóbbá és vonzóbbá teszik az üzletet.

Klinikák

Mindenkinek fontos, hogy egy olyan helyen ápolják, ahol jól érzi magát és szívesen megy, ha az egészségéről van szó. A virtuális túráknak köszönhetően a betegek már otthonról tájékozódni tudnak a klinikák felszereltségéről.

Rendezvényszervezők

A rendezvényszervező cégek ezentúl nem csak katalógusokon, kepeken keresztül tudják bemutatni a felkínált helyszíneket, de képesek körbevezetni az ügyfeleket virtuálisan is.

Hogyan csináljuk?

Egy 360- fokos fotó, vagy egy 360- fokos panorama lényegében egy olyan fotó, ami lehetőséget ad megnézni egy képet/ tájat minden szögből. A 360- fokos fotók egy olyan érzetet szimulálnak, amivel mindenki el tudja képzelni, hogy jelen van az aktuális térben és ezáltal egy hasznos eszközzé válik az ingatlanok belső terének bemutatásában.

Mi ezeket a panorámákat egy software segítségével összekapcsoljuk és létrehozzuk az ingatlan virtuális sétáját, melyben a látogatók pontról pontra végighaladhatnak minden helyiségen. A virtuális valóság technológiájával a vevő egyszerre számos előnyre tehet szert: növelheti az online világban szerzett tapasztalatait, valamint megértést nyerhet, hogy az ingatlanban milyen szabad terek vannak és ,hogy a saját bútorai, hogyan is lennének elhelyezhetők.

MIÉRT PONT A 360TRIP?

N

Idő-, és költséghatékony megoldás

N

Reszponzív megjelenés

N

Közösségi média integráció

N

Megtérülő bekeftetés

N

Modern, interaktív szolgáltatás

N

A tér teljes megértése

Akár 72 óra alatt

1.

Helyszíni fotósorozat

2.

Túra létrehozása

3.

Link átadása