Rólunk

Tudjon meg többet a 360TRIP-ről, és annak történetéről!

Vári Dominik vagyok a 360TRIP alapítója. Nem is olyan rég lakásvásárlásra adtam a fejem Budapesten. Szüleimet is bevonva a megfelelő otthon kiválasztásába elkezdtük a keresést, és egyből szembesültem több problémával is. Mivel nagy volt a választék, és a szüleim vidéken laknak, így igyekeztem a lakáslátogatásokat egy napra szervezni, ami ennyi lakásnál kivitelezhetetlen volt.

Volt, hogy ingatlanügynök, volt, hogy magánszemély vezetett körbe a lakásokon, és sokszor szembesültünk azzal, hogy a hirdetésekben feladott képek és információk nem fedik az igazságot. Mire végigjártunk öt lakást úgy éreztük, hogy nem szeretnénk többet utazni. A döntés meghozataláig rengeteget ingáztunk, és nagyon sok időt pazaroltunk el.

Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy mekkora segítség lenne, ha az emberek akár otthonról is végig tudnák járni az ingatlanokat, és megbizonyosodhatnának arról, hogy érdemes személyesen is megnézni a lakásokat.

Utánanéztem, és kiderült az amerikai piacon erre már meg is találták a megoldást. A 360 fokos, valamint a 3D-s kamerák forradalmasították az ingatlanfotózás technológiáját. Megbizonyosodtam róla, hogy ez egy hasznos dolog lehet Magyarországon is, és befektettem egy 360 fokos kamerába, majd elkezdtem tanulni, hogyan is lehet virtuális túrákat létrehozni.

Mivel folyamatosan fejlődik ez a technológia, így nap, mint nap újat tanultam, és új ötleteim is támadtak. Hamar világossá vált számomra, hogy ez nem csak az ingatlanpiacon lehetne működőképes innováció, hanem akár üzlethelyiségek, konditermek, szórakozóhelyek is hasznát vehetik a szolgáltatásnak.

A rengeteg új ötlet mellett szükségem volt valakire, akivel tovább tudom fejleszteni a vállalkozást. Ekkor jött a képbe Dani, akinek megvoltak az ötletei, hogyan is lehetne elérhetővé tenni mindenki számára a szolgáltatásunkat. Ketten már képesek vagyunk a hatékony, gyors, minőségi virtuális túrák létrehozására, menedzselésére, és ügyfeleink számára a folyamatos rendelkezésre állásra.

Mi az amiben segíteni tudunk? Mi a küldetésünk?

Küldetésünk hatékonyabbá, gyorsabbá tenni lakások eladását, üzlethelyiségek bemutatását. A potenciális vásárlók akár otthonról, online meggyőződhetnek a hely adottságairól, így szívesebben mennek el személyesen, és komolyabb lesz a vásárlási szándékuk is.

Ha te is úgy gondolod, hogy a virtuális túra hozzájárulhat hirdetéseid, vállalkozásod sikerességéhez, vedd fel velünk a kapcsolatot itt.

Kinek ajánljuk a szolgáltatásaink?

Konditermek

Konditerem választás előtt ma már mindenki körülnéz az interneten és szeretné tudni, hogy mi vár rá az adott helyen. Ebben segít a weboldalon elhelyezett virtuális túra!

Szállodák, apatmanok

A hotel- és szállástulajdonosok vonzóbbá tehetik épületeiket a szállóvendégek számára, és bemutathatják szobáikat weboldalaikon egy virtuális sétával.

Éttermek

Egy hétköznapi vacsoraválasztásnál is fontos lehet a vendég számára, hogy körülnézhessen az étteremben, egy rendezvény szervezésénél pedig döntő lehet, hogy a szervezőnek nem kell személyesen feltérképeznie a helyszínt.

Ingatlanosok

Az ingatlanok terén a technológia már bizonyította hatékonyságát külföldön. Az ügynökök online is képesek az ingatlanokat megmutatni, amivel időt takaríthatnak meg, és növelhetik hatékonyságukat.

Szabadidőközpontok

A szabadidőközpontok is abba a kategóriába tartoznak, amelyet a vendégek szeretnének látni mielőtt ellátogatnak az adott helyre. A 360°-os képek tökéletes eszközök erre a célra.

Vállalkozók, tulajdonosok

Legyen szó fodrászatról, kozmetikáról vagy bármilyen szolgáltatásról a 360°-os képek megbízhatóbbá és vonzóbbá teszik az üzletet.

Klinikák

Mindenkinek fontos, hogy egy olyan helyen ápolják, ahol jól érzi magát és szívesen megy, ha az egészségéről van szó. A virtuális túráknak köszönhetően a betegek már otthonról tájékozódni tudnak a klinikák felszereltségéről.

Rendezvényszervezők

A rendezvényszervező cégek ezentúl nem csak katalógusokon, kepeken keresztül tudják bemutatni a felkínált helyszíneket, de képesek körbevezetni az ügyfeleket virtuálisan is.