Referenciák

Itt láthatóak eddig készített munkáink folyamatosan bővülő tárháza. Ha Ön is szeretne hasonló virtuális túrát, keressen minket bizalommal! Ingyenes árajánlat!

Kinek ajánljuk a szolgáltatásaink?

Konditermek

Konditerem választás előtt ma már mindenki körülnéz az interneten és szeretné tudni, hogy mi vár rá az adott helyen. Ebben segít a weboldalon elhelyezett virtuális túra!

Szállodák, apatmanok

A hotel- és szállástulajdonosok vonzóbbá tehetik épületeiket a szállóvendégek számára, és bemutathatják szobáikat weboldalaikon egy virtuális sétával.

Éttermek

Egy hétköznapi vacsoraválasztásnál is fontos lehet a vendég számára, hogy körülnézhessen az étteremben, egy rendezvény szervezésénél pedig döntő lehet, hogy a szervezőnek nem kell személyesen feltérképeznie a helyszínt.

Ingatlanosok

Az ingatlanok terén a technológia már bizonyította hatékonyságát külföldön. Az ügynökök online is képesek az ingatlanokat megmutatni, amivel időt takaríthatnak meg, és növelhetik hatékonyságukat.

Szabadidőközpontok

A szabadidőközpontok is abba a kategóriába tartoznak, amelyet a vendégek szeretnének látni mielőtt ellátogatnak az adott helyre. A 360°-os képek tökéletes eszközök erre a célra.

Vállalkozók, tulajdonosok

Legyen szó fodrászatról, kozmetikáról vagy bármilyen szolgáltatásról a 360°-os képek megbízhatóbbá és vonzóbbá teszik az üzletet.

Klinikák

Mindenkinek fontos, hogy egy olyan helyen ápolják, ahol jól érzi magát és szívesen megy, ha az egészségéről van szó. A virtuális túráknak köszönhetően a betegek már otthonról tájékozódni tudnak a klinikák felszereltségéről.

Rendezvényszervezők

A rendezvényszervező cégek ezentúl nem csak katalógusokon, kepeken keresztül tudják bemutatni a felkínált helyszíneket, de képesek körbevezetni az ügyfeleket virtuálisan is.